ANĐEO ROĐEN U TAMI • Megy White

U sjeni tajanstvene priče “Anđeo rođen u tami” domaće autorice Megy White, svjetlost se prelama poput arabeski magičnog kaleidoskopa, otkrivajući nam dubine ljudske duše i snagu istinskog povezivanja. Kroz labirint emocija i spoznaja, junakinja ove priče suočava se s neočekivanim otkrićem koje potresa temelje njenog dosadašnjeg postojanja.

Anđeoska krv, poput veoma dragocjene tekućine, u sebi krije moć koju otkrivamo kroz priču koju je autorica poškropila pravim omjerom kapljica informacija poput nebeske rose koja pada po anđeoskim krilima. Moć je to koja povezuje sudbine, spaja srca u nevidljivu mrežu ljubavi i sudbine, otkrivajući nam da pravo pripadanje nije uvijek definirano krvlju, već duhovnom povezanošću koja nadilazi materijalno i oblikuje našu sudbinu.

U potrazi za istinom, junakinja se suočava s nemirima i turbulencijama vlastitog bića, pronalazeći snagu u spoznaji da prava obitelj nije uvijek ona koja nas je rodila, već ona koja nas razumije i prihvaća onakvima kakvi zaista jesmo. Kroz suze i očaj, ona hrabro kroči prema svjetlu istine i unutarnjeg mira, gradeći mostove prema svom pravom biću.

Sudbina junakinje postaje poveznica između prošlosti, sadašnjosti i budućnosti, otvarajući vrata prema novim spoznajama i dubljem razumijevanju vlastitog bića. Kroz suočavanje s istinom, ona pronalazi unutarnji mir i snagu za prihvaćanje onoga što jest, spoznajući da je njezina sudbina isprepletena s moći, ljubavlju i na kraju – povezivanjem duša.

Megy nas podsjeća da je sudbina poput neuhvatljive melodije koja nas vodi kroz životne vrtloge, a istinska sreća leži u spoznaji vlastite suštine i razumijevanju s onima kojima smo sudbinski povezani.

Kroz ovu pomalo divlju, uzbudljivu i emotivnu priču, Megy White nas vodi na putovanje kroz unutarnje prostore duše, otkrivajući nam da svjetlost uvijek pronađe put do nas, čak i u najtamnijim trenucima našeg postojanja.

Dijalozi su odlično izvedeni. Priča je veoma pitka. Likovi su simpatični i lako se povezati s njima. Sve u svemu, pohvala autorici za vatreni prvijenac.

„Sudbina ima svoje puteve i ponekad nije pravedna, ali sve se događa s razlogom.“

Naklada: Lux Noctis

Link na Instagram autorice: https://www.instagram.com/wollfy._?igsh=NzZ3aHVvYjA2Y2Q1

Link za kupnju: https://luxnoctis.hr/proizvod/andeo-roden-u-tami-megy-white/

Komentiraj